David Guetta

Een moderne locatie met goede bereikbaarheid en een fantastische line-up moesten de ingrediënten vormen voor een geslaagde avond. Ice Kream, Dux&Dum en Dominico hadden de moeilijke taak om de avond op gang te trekken voor grote meneer David Guetta.

Dux & Dum konden met de hit ‘Rasta Funk’ van Danny Avila menig dansliefhebber bekoren. Toen Dominico een remix van Calvin Harris & Ellie Goulding hun ‘I need your love’ door de speakers lied knallen, gevolgd door ‘Love Me Again’ van John Newman, ging het publiek al snel uit zijn dak.

De enkelingen die liever de dansbenen nog wat spaarden, konden zich niet langer bedwingen toen David Guetta de eerste noten van ‘Work Hard, Play Hard’ en ‘ Aint A Party ‘ liet weerklinken. Fototoestellen en smartphones gingen spontaan de lucht in, en al snel volgde een resem special effects waaronder zelfs een knap staaltje indoor vuurwerk, dat werd afgeschoten boven de DJ booth. Spektakel verzekerd !

Guetta wist, zoals altijd, eigen remixes perfect door de mixer te halen met hedendaagse hits, waardoor hij op heel wat sympathie van het het publiek kon rekenen. Zoals hij al meermaals heeft bewezen op Tomorrowland is hij ook een echte entertainer die het publiek probleemloos​ meekrijgt. Hij draaide er dan ook zijn hand niet voor om om de zaal eens van links naar rechts te laten wuiven of te laten meespringen.. Dit natuurlijk allemaal op de beats van zijn eigen knallers. Dit alles vormt de succesformule waarmee David Guetta keer op keer scoort.

Zij die er bij waren zullen dit zeker en vast bevestigen, maar wij zagen het alvast als een soort light-versie van een zogezegde indoor-Tomorrowland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Guetta
Datum: 
19 oktober 2013
Locatie: 
Paleis 12, Brussel
Meer informatie
Meer over