Dubai & DJ-legende David Guetta slaan op 6 februari de handen in elkaar voor een unieke liefdadigheidsactie "#UnitedAtHome Dubai Edition" live vanop het helikopterdek van het Burj Al Arab Jumeirah Hotel.

Franse superster David Guetta - in 2020 uitgeroepen tot 's werelds beste DJ - gaat optreden vanop het helikopterdek van de iconische Burj Al Arab Jumeirah voor zijn fans van over de hele wereld. Iedereen kan deze online gebeurtenis volledig gratis bijwonen op zaterdag 6 februari via David Guetta’s YouTube-kanaal.

David Guetta draagt dit concert op aan zijn thuisbasis Dubai en nodigt zijn miljoenen volgers uit om op deze iconische locatie samen een waanzinnig feest van solidariteit, hoop en optimisme te vieren.

David Guetta over de show: "Na Miami, New York en het Louvre in Parijs ben ik erg trots om aan te kondigen dat we naar de top van de iconische Burj Al Arab Jumeirah gaan voor nog een UnitedAtHome-show, dit keer in een stad die mij na aan het hart ligt: Dubai. Tot nu toe hebben we meer dan 1,6 miljoen dollar (1,32 miljoen euro) ingezameld, en we tellen nog steeds, dankzij iedereen over de hele wereld die hieraan heeft meegewerkt. In deze moeilijke tijden hopen we troost, vreugde en steun te brengen door de kracht van muziek en emotie. We hebben vele goede doelen gesteund en een echt verschil kunnen maken in het leven van mensen tijdens de pandemie. Vandaag zetten we dit voort ten voordele van UNICEF en Dubai Cares."

Met dit unieke evenement wil David Guetta geld inzamelen om UNICEF te steunen, maar ook de Education Uninterrupted-campagne van Dubai Cares, een nationale fondsenwervingscampagne die de impact van de Covid-19-uitbraak op de onderwijskansen van kinderen en jongeren probeert op te vangen.

De campagne riep de gemeenschap binnen de VAE op om zowel financieel als materieel te doneren ter ondersteuning van kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen. Deze gezinnen kunnen het zich vaak niet veroorloven om een desktop, laptop of tablet aan te schaffen om net als andere leeftijdsgenoten vanuit hun thuisomgeving afstandsonderwijs te volgen.

Wanneer kan je de voorstelling bekijken?
Datum: Zaterdag 6 februari 2021
Het hele evenement zal gratis online te bekijken zijn.

Timings:
Dubai: 18u / Caïro: 16u / Moskou & Riadh: 17u / Mumbai: 19.30u / Hongkong: 22u / Tokyo: 23U / Brussel: 15u / Londen: 14u / New York: 9u

Waar kan je de voorstelling bekijken?
De volledige show is te zien op het YouTube-kanaal van David Guetta: https://youtu.be/xaurMcGqZHU
Online doneren kan via deze link: https://davidguetta.com/donate/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over