De organisatie Legendz brengt voor het negende jaar op rij niemand minder dan David Guetta naar Brussel voor een spectaculair optreden. We kunnen dus gerust van een traditie spreken. De editie van dit jaar wordt wel zeer bijzonder. David Guetta heeft de laatste maanden immers heel wat nieuw singels uitgebracht en het Legendz event van 18/10 is zijn enige optreden in België dit najaar. Verwacht je aan een spectaculaire productie vol nieuwe tracks, die Paleis 12 zal omtoveren tot een gigantische club met 18.000 Guetta fans. Meer dan ooit is Legendz je enige kans om de DJ aan het werk te zien.

David Guetta heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe singels uitgebracht als ‘Bad’, ‘Shot me down’ en ‘Lovers on the Sun’. Allen scoorden ze hoog in de top 10 van de charts. Hij blijft verder werken aan nieuwe tracks die hij dan ook tijdens zijn set in Brussel op zijn fans zal loslaten. Het optreden van David Guetta op 18/10 is zijn enige optreden in België naast dat op Tomorrowland.

Tickets zijn te verkrijgen aan € 57,- voor een regular ticket en € 95,- voor een Vip ticket (excl.reservatiekosten). Tickets zijn te bestellen via www.thelegendz.be , www.sherpa.be; www.ticketnet.be; www.fnac.com; www.yetix.be. VIP tafels en loges zijn aan te vragen via VIP@thelegendz.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Guetta
Datum: 
zaterdag 18 oktober 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over