Het Servische EXIT Festival bouwt de spanning in kleine stapjes op dit jaar. Vandaag voegt de organisatie twee nieuwe Main Stage acts toe: David Guetta en LP. Het festival, dat onlangs werd uitgeroepen tot Best Major Festival op de European Festival Awards, vindt deze zomer plaats van 12-15 juli in het Petrovaradin Fort te Novi Sad, Servië.

De Amerikaanse singer-songwriter LP, onder meer bekend van haar hit ‘Lost On You’, luidt EXIT Festival 2018 in op donderdag 12 juli. Het is de eerste keer dat de unieke rockster het Servische festival aandoet. Voor de succesvolle dance-producer en dj David Guetta is het niet de eerste keer dat hij voet zet in het Petrovaradin Fort. Hij keert deze zomer terug om de Main Stage af te sluiten op zondag 15 juli.

Line-up tot nu toe & tickets
EXIT Festival 2018 verwelkomt 12-15 juli een mix van de beste wereld-, regionale en lokale artiesten. Onder de eerder aangekondigde acts zijn Migos, Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Sevdaliza en vele anderen. Meer namen worden in de komende weken bekend gemaakt. Vierdaagse tickets zijn voor € 109 te koop via de EXIT-website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
EXIT Festival
Datum: 
12-15 juli 2018
Locatie: 
Petrovaradin Fort, Novi Sad, Servië
Meer informatie
Meer over