Op 8 januari, een minuutje na middernacht - wat de 70e verjaardag van David Bowie zou geweest zijn - verscheen zonder veel ophef de subtiele (maar toch weer indrukwekkende) video voor "No Plan" http://smarturl.it/noplanvideo

De clip is van de hand van regisseur Tom Hingston die in het verleden reeds meewerkte aan de originele versie van ¡°Sue (Or In A Season Of Crime)" uit de compilatie ¡®Nothing Has Changed¡¯. In "No Plan" komen er niet veel echt naratieve elementen naar voor waardoor de hypnotische flow van het nummer nog meer benadrukt wordt. Rolling Stone Magazine ¨C die het nummer op nr 4 zetten in hun top 50 van 2016 - noemen het "a magnificent coda¡­ one last transmission from the Bowie universe.¡±

¡®No Plan¡¯ is een nummer dat opgenomen werd tijdens de sessies van David Bowie¡¯s 28e en laatste album ¡ï, en ¨¦¨¦n van de 3 laatste onuitgegeven Bowie nummers uit deze sessies die op 21 oktober 2016 onthuld werden op de soundtrack van het ¡®Lazarus Cast Album¡¯.

Tot nu toe waren ¡°No Plan,¡± ¡°Killing A Little Time¡± en ¡°When I Met You¡± enkel verkrijgbaar op het Lazarus Cast Album, maar vanaf 8 Januari kunnen ze - aangevuld met de single "Lazarus" - aangekocht worden als een aparte digital ep.

Ondanks het feit dat de clip nergens aangekondigd werd, was ¡®No Plan¡¯ na 24 uur tijd reeds 500.000x bekeken en stond de op op 1 bij Itunes in 11 landen waaron de Belgie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over