De eerste showcase van de vorig jaar opgerichte dansgroep Shake it! Move it! Do it! pakt niet enkel uit met dansdemonstraties van haar leerlingen. Don Carlos en Jonas, twee figuren uit de VTM-serie BOOH! praten de avonden aan elkaar.

Dat het een succesvolle tweedaagse wordt is nu al bekend. De dansers zijn klaar voor hun optredens, de choreografen werken de laatste schoonheidsfoutjes weg, de kaartenverkoop loopt als een trein. Ingrid Coppieters, de coördinator van het dansproject van Zuiderkroon Events heeft er vertrouwen in: “Er zit veel talent in de dansgroep en iedereen is gemotiveerd om zijn beste beentje voor te zetten”. De ambities zijn dan ook niet gering. Een verdere uitbreiding van het ledenaantal en de medewerking aan diverse showproducties staan voor de groep op het programma. “Meer leden betekent meer talent”, vertelt choreografe Coppieters “dat maakt het voor iedereen uitdagend, choreografen kunnen een stap verder gaan en iedereen wordt erdoor gemotiveerd”.

De dansvoorstellingen vormen een hoogtepunt aan het eind van een succesvol jaar voor de kersverse dansgroep. Voor volgend jaar staan nieuwe projecten en voorstellingen gepland. Op 13 en 14 april wordt er een tipje van de sluier opgelicht.

DANCE SHOWCASE dansgroep Shake it! Move it! Do it!
13 & 14 april 2007 l deuren 19u l aanvang 20u
@ CC Jan Tervaert l Kaaiplein 34 l B-9220 Hamme
Presentatie: Jonas en Don Carlos uit de VTM-serie BOOH!
Tickets: 052/21.69.51 (enkel tussen 17 en 19u)
Info: www.zuiderkroon.be/dans

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: