Alle voorstellingen van December Dance - de hoogmis in Vlaanderen voor hedendaagse dans in het Cultuurcentrum Brugge en het Concertgebouw Brugge - gaan door zoals gepland van vandaag vrijdag tot en met zondag 5 december.

De voorstellingen blijven in de meest veilige omstandigheden plaatsvinden.

Vanaf maandag 06.12 treden de verstrengde maatregelen die de overheid vandaag bekend maakte in en gaan de voorstellingen van December Dance door met een maximum van 200 personen per voorstelling. Alle voorstellingen blijven in de meest veilige omstandigheden plaatsvinden.

Voor grote voorstellingen (waar meer dan 200 personen verwacht worden), worden alle tickethouders persoonlijk en zo snel mogelijk gecontacteerd. Zij zullen hun tickets kunnen teruggeven via de accountomgeving op de website of de ticketwaarde doneren.
Waar mogelijk wordt de voorstelling terug in verkoop geplaatst voor de maximale capaciteit van 200 personen. Hierbij geven we de eerste kans aan vroegere tickethouders om nieuwe tickets te kopen. Dans in Brugge gelooft erin hiermee een faire oplossing te bieden voor alle betrokkenen.

Tickethouders van de voorstelling Love Chapter 3: The Brutal Journey of the heart van L-E-V / Sharon Eyal op dinsdag 07 december en voor de voorstelling van OÜM / Massala Dance Company op donderdag 9 december worden gecontacteerd omtrent de annulatie van hun tickets en de mogelijkheid om maandag aanstaande vanaf 12 uur nieuwe tickets aan te kopen.

Tickethouders van de voorstelling any attempt will end in crushed bodies and shattered bones van Jan Martens op zaterdag 11 december zullen later via een persoonlijk bericht geïnformeerd worden over de regeling rond deze voorstelling.

Meer info en tickets dansinbrugge.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over