Heel goed nieuws voor de fans van schlagerkoningin Laura Lynn. Sinds vrijdag ligt de langverwachte nieuwe single van Laura Lynn in de winkels met als titel ‘Dans je de hele nacht met mij'. Het nummer is meteen de voorbode van Laura Lynn’s gloednieuwe album ‘Goud’ die vanaf vrijdag 15 juni 2007 in de winkels ligt.

Voor het origineel van ‘Dans je de hele nacht met mij’ moeten we teruggaan naar Karen Kent, een Amsterdamse zangeres die het nummer in 1966 - ruim 44 jaar geleden – met veel succes uitbracht. Meteen is ‘Dans je de hele nacht met mij’ de voorbode van de nieuwe cd ‘Goud’ van Laura Lynn.

“Laten we zeggen dat Laura Lynn’s nieuwe cd ‘Goud’ je misschien wel het best kan omschrijven als een ‘concept-schlagercd’. Het idee achter de cd is gekomen van Laura Lynn zelf. Zij wou heel graag eens wat liedjes opnemen die heel veel mensen kennen maar die we toch al een hele tijd vergeten waren. Klassiekers maar dan wel originele songs uiteraard in een schlagerjasje gestoken dat spreekt voor zich” zegt manager Patrick Vandewattyne. “In overleg met de zangeres, met de platenfirma en mensen in de muziekbusiness hebben we dan gezocht en gevonden naar ‘Gouden’ liedjes. Die zijn verzameld op de nieuwe Laura Lynn cd met als toepasselijke titel ‘Goud’.

In tegenstelling tot de vorige albums ‘Dromen’ en ‘Voor Jou’ werd er dit keer een beroep gedaan op gelegenheidsproducer Patrick Hamilton. Hij mocht met uitsluitend live-muzikanten (Herman Cambré, Vincent Pierins, The Heavy Horns, Eric Melaerts..) de nieuwe Laura Lynn cd ‘Goud’ inblikken. Op dinsdag 12 juni stelt Laura Lynn in de prachtige locatie van ‘Auberge de Pêcheur’ in St.Martens Latem haar nieuwe cd ‘Goud’ voor aan de pers. Natuurlijk zijn er ook nu weer stunt bedacht, leuke gasten en een ijzersterk muziekconcept.

Sinds vrijdag kan je dus ‘Dans je de hele nacht met mij’, de nieuwe single van Laura Lynn kopen in de winkels. Laat het feest maar beginnen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: