a zijn succesvolle en uitverkochte in the round shows van vorig jaar, keert Danny Vera terug met deze speciale show. Op 30 november 2024 staat hij onder de naam Beggin’ For More Trouble in het Klokgebouw in Eindhoven. Het wordt een speciaal optreden, waarbij de populaire artiest in het midden van de zaal staat met het publiek om zich heen. De kaartverkoop start op vrijdag 26 april om 10:00 uur via www.dannyveralive.nl.

Beggin’ For More Trouble

Onder de naam Beggin’ For Trouble trad de Zeeuwse singer-songwriter vorig jaar op voor speciale ‘in the round’ shows die binnen een mum van tijd waren uitverkocht. In TivoliVredenburg in Utrecht, 013 in Tilburg en De Oosterpoort in Groningen trad hij op in het midden van de zaal, waarbij het publiek om hem en zijn band heen stond. Een bijzondere ervaring zo tussen het publiek in plaats van er voor, zowel voor artiest als fans. Dat is Vera goed bevallen, daarom keert hij onder de naam Beggin’ For More Trouble terug naar deze unieke vorm van optreden.

Van hart tot hart

De liedjes van zijn nieuwste plaat DNA uit 2023 lenen zich goed voor deze unieke vertelvorm. Intiem en eerlijk, ouderwets en nostalgisch maar tegelijkertijd fris en modern, van hart tot hart. Daar hoort voor Vera een speciale manier van optreden bij, waarmee ook een langgekoesterde wens in vervulling ging. Daarvoor waren de zes in the round shows tijdens de Beggin’ For Trouble-tournee eigenlijk te weinig. Nu komt daar een nieuw hoofdstuk bij onder de naam Beggin’ For More Trouble. Ditmaal in het karakteristieke Klokgebouw, de voormalige fabriek van Philips in Eindhoven

De singer-songwriter debuteerde in 2003 met zijn karakteristieke sound: uit het hart gespeelde liedjes, live gespeeld op echte instrumenten en geïnspireerd door de Amerikaanse country, blues en rock 'n' roll. Met zijn nummer Roller Coaster uit 2019 brak hij door bij het grote publiek. Sindsdien staat er geen rem meer op zijn carrière; het liedje stond op één in de Top2000, hij verkocht meermaals Ziggo Dome uit en scoorde platina platen. En dat alles op eigen voorwaarden, zonder concessies te doen aan zijn visie op hoe zijn muziek moet klinken of worden uitgevoerd.

Danny Vera is een van de hardst werkende mensen in de Nederlandse popmuziek. Optreden is voor Vera een van de meest essentiële onderdelen van artiest zijn. Naast de grote optredens in onder andere Ziggo Dome, Nederlands grootste concertzaal, doet hij ook kleinere concerten. Met zijn Beggin’ For More Trouble-show in het Klokgebouw in Eindhoven keert hij terug naar de intimiteit, door midden tussen het publiek van mens tot mens zijn muziek te spelen.

Danny Vera in the round naar Klokgebouw Eindhoven

30 november 2024

Klokgebouw, Eindhoven

Tickets kosten €50,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start vrijdag 26 april 2024 om 10:00 uur, via www.dannyveralive.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over