“Het moet niet altijd té serieus zijn"

Danny Fabry werd op 3 augustus 70 jaar, maar de sympathieke zanger blijft als een jong veulen Vlaanderen ronddraven, van het éne optreden naar het andere. Het heilige vuur brandt duidelijk nog steeds in Danny en aangezien hij zijn publiek ook graag op tijd en stond nieuw materiaal voorschotelt, blijft de eeuwige optimist ook enthousiast nieuwe nummers maken. Voor zijn laatste 2 solosingles, ‘Dansen op de reggaebeat’ en ‘Hallo’, dook Danny in het nineties-archief van de Lage Landen en maakte swingende Nederlandstalige bewerkingen van de hitsingle ‘Zomernacht' van Leopold 3 en de René Froger-classic ‘Hello'. Beide singles prijkten wekenlang in de hoogste regionen van de Vlaamse hitlijsten en werden zeer enthousiast onthaald door zijn fans, dus ‘Why change a winning formula?’ moet Danny gedacht hebben.

‘Ik denk heel de tijd aan jou’, de nieuwe single van Danny Fabry, is een moderne, Nederlandstalige versie van ‘I Can’t Keep My Hands Off You’, de catchy monsterhit van The Dinky Toys uit 1992. Danny Fabry en The Dinky Toys is volgens de zanger zelf, die grote van is van Cocojr. & co, alvast een ideale match.

Bekijk HIER de clip.

“Ik ben altijd al fan geweest van The Dinky Toys, niet alleen van hun muziek, maar ook van de manier waarop ze die brengen’, zegt Danny Fabry. "Naast de ijzersterke nummers, waar de positiviteit en levensvreugde werkelijk vanaf spatten, vond en vind ik het ook fantastisch om te zien dat ze het dan nog eens allemaal met de knipoog doen. Dat is iets waar ik me enorm in kan vinden, het moet inderdaad niet altijd té serieus zijn. Ik hoop dat Cocojr. en de rest van de band ‘Ik denk heel de tijd aan jou’ leuk vinden, dat zou me oprecht blij maken. Ik ben er alleszins erg tevreden over en de eerste reacties die ik al kreeg, zijn ook heel goed. Voor u staat dus een tevreden, frisse zeventiger”, besluit Danny met de glimlach.

‘Ik denk heel de tijd aan jou', de nieuwe single van Danny Fabry, is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over