Dat Danni Lowinski amusante en rasechte fictie is, wordt op donderdag 11 april nog maar eens in de verf gezet. Terwijl de burgemeester van Genk zich in het echte leven volledig achter Danni Lowinski schaart, slijpt de advocate in de televisiereeks haar messen tegenover het hoofd van de stad.

Wanneer Marie Sterckx (een gastrol door Ann Van den Broeck) beweert dat haar werkgever haar geslagen heeft toen zij haar erop betrapte corrupt te zijn, besluit Danni haar te verdedigen in de rechtbank. Er zijn echter 2 addertjes: de zitting gaat al door binnen een klein uur, en de werkgever van Marie is… de burgemeester (een gastrol door Katrien - Madame Jeanne uit De Kotmadam- Devos). Maar burgemeester of niet, Danni laat zich ook deze keer niet kennen en besluit de nodige bewijzen tegen haar te verzamelen om haar gelijk te krijgen.

Naast Ann Van den Broeck en Katrien Devos is een andere gastrol weggelegd voor Chris Lomme. Zij speelt Magda Van Severen, een vrouw met een klein pensioentje die dol is op haar kleinkinderen. Om geld genoeg te hebben om leuke cadeaus te kopen voor haar oogappels, moest zij haar kroontje van Genkse Meikoningin verkopen. Maar nu wil ze het juweel terug…

Tweede boek in de winkel
Danni Lowinski is nu ook opnieuw te verslinden in boekvorm. Sinds 5 maart 2013 ligt het tweede boek ‘Danni Lowinski: Gebroken wit’ in de winkel. Daarin komt een hopeloos verliefde vrouw aankloppen bij Danni. Ze is dolgelukkig met haar jongere, exotische lover en ze hebben beslist om te trouwen. Maar niet iedereen gelooft in hun liefde en het koppel wordt beschuldigd van een schijnhuwelijk. Danni is dol op romantische love stories en besluit de zaak aan te nemen. Maar wanneer ze wat dieper begint te graven, blijkt dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Ondertussen klaagt Danni Lady Gaga aan voor plagiaat, moet ze Olivier ontwijken en haar vader beschermen voor een Russische schone. Ze heeft dus geen tijd meer voor haar eigen liefdesleven… of wel?

Danni Lowinski vanavond om 20.30 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: