Vanaf maandag 4 november wordt Danira Boukhriss de nieuwe anker van Login op Canvas. Ze zal het reportageprogramma afwisselend met Riadh Bahri presenteren, ieder telkens een week, van maandag tot woensdag om 19.30 u.

Danira Boukhriss (23) studeerde vorig jaar af als master taal- en letterkunde Nederlands- Engels. Ze kon onmiddellijk aan de slag als researcher en redactiemedewerker bij Vlaanderen Vakantieland, in het kader van een diversiteitsstage. In juni van dit jaar stapte ze over naar VRT Nieuws, waar ze algemene versslaggever werd bij Het Journaal.

Danira kijkt uit naar haar nieuwe opdracht, die ze zal combineren met haar werk voor Het Journaal: “Ik ben erg blij met deze kans. Login is een ideaal programma om mijn eerste stappen te zetten als presentatrice. Ik heb alvast heel wat steun en goede tips gekregen van collega Riadh Bahri. Ik vind Login persoonlijk een boeiend programma, met heel gevarieerde en verrassende reportages over de meest uiteenlopende thema’s en uit alle hoeken van de wereld. Login brengt nieuws dat complementair is met de actualiteit van de dag, met reportages over dingen die je anders niet te weten zou komen. Het is ook niet gericht op een specifiek publiek, maar is interessant voor jong en oud, en voor man en vrouw.”

Login is een opstap naar de primetime van Canvas en biedt de kijker net voor Terzake een blik op de wereld, met verhalen die meestal verborgen blijven achter de grote koppen van het nieuws en de uitslaande brand van de dag. Elke aflevering bevat twee tot vier verhalen.

Zo presenteert Danira Boukhriss in de week van 4 november onder meer reportages over de populairiteit van de Rode Duivels, die ook de Duitsers en de Nederlanders niet is ontgaan; over uitgaan als therapie in Berlijn; over het dreigende watertekort in luxestad Las Vegas; en over ‘change.org, de website die de wereld wil veranderen.

Login met Danira Boukhriss: vanaf maandag 4 november om 19.30 uur op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: