Daniël Busser brengt vrijdag 26 april zijn debuutalbumAdrenaline’ uit. Het is het eerste volwaardige project van de twintigjarige Limburger. Het album zal de gelijknamige titel als de single ‘Adrenaline’ bevatten waar de Nederlandse revelatie Snelle ook op staat. De track haalde al 400 000 streams op Spotify en al meer dan 213 000 views op YouTube. Hiernaast heeft ook Kevin (bekend van ‘Beetje Moe’ en zijn #1 Album ‘Lente’ in Nederland) en Jean Jacques ook een bijdrage op het album.

Producers die meewerkten aan het album zijn grote Nederlandse producers zoals Chievva, La$$a, Whiteboy en Yoda Francesco. De laatst genoemde produceerde o.a. "Diplo - Wish ft Trippie Redd", "Major Lazer - Buscando Huellas" en op het album "Remi" van Ronnie Flex.

Hij werd vorig jaar getekend bij Top Notch Belgium en zijn management wordt verzorgd door NAMAM, het bureau achter onder meer Lil’ Kleine, Yung Felix en Dopebwoy. Na zijn eerste single “Life” dat met een aangepaste versie ook als “Fok De Blok” anthem op Studio Brussel werd gebruikt, kreeg Daniël de eer om als Limburger Pukkelpop 2018 te openen.

In 2015 verscheen Daniëls eerste single “Mis Mij Niet”, een samenwerking met zijn neef Kenny Gnesius. Vervolgens leerde Daniël Kevin De Bruyne kennen die hem volledig support (zie: Getekend met Daniël) en ook Spreej kennen, wat hem toeliet om in 2016 zijn debuutproject “Vrije Val” uit te brengen onder Spreejs label ‘POW’. Spreej is vooral bekend als de helft van het Gentse duo Safi & Spreej. Pukkelpop is niet Daniël zijn eerste grote optreden want zo stond hij al eerder op Vestival Amsterdam, Stress Factor, Laundry Day, Crammerock en meer.

Bekijk de officiële videoclip van 'Adrenaline' ft. Snelle hieronder

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over