Op 9 november verwelkomt Dana Winner enkele duizenden fans voor haar langverwachte jubileumconcert in een, sinds dit weekend, uitverkochte Lotto Arena.

De intussen bijna iconische zangeres uit Hasselt bewijst hiermee dat ze na 3 decennia nog steeds tot de absolute top van de muziekscene behoort. Niet alleen Vlaanderen en Nederland tekenen present. Door haar virale hit met ‘One Moment In Time’, die op YouTube in totaal al meer dan 48,5 miljoen mensen bereikte, worden er op 9 november in Antwerpen fans verwacht uit onder andere Brazilië, Canada, de Filipijnen en natuurlijk ook Dana’s home away from home, Zuid-Afrika.

“Ik ben ontzettend trots met het uitverkopen van deze mooie zaal. Ik kijk er nu al naar uit om naar Antwerpen te komen. We hebben een fantastische show voorbereid, begeleid door 11 muzikanten, een gigantische led wall met bewegende elementen en vooral een muzikaal parcours doorheen de hits van vroeger tot de nieuwste single ‘Mag Ik Je Nog Even'​"

"Wie nog geen tickets heeft kan zich inschrijven op een wachtlijst hieronder en wordt op de hoogte gebracht wanneer er opnieuw kaarten beschikbaar zijn”, besluit Sam Perl van Gracia Live.

De afgelopen jaren heeft Dana Winner opnieuw de positie ingenomen die haar toebehoort. Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd en concerten in onder andere Duitsland, Israël en binnenkort in Namibië, verovert Dana Winner ook in het buitenland steeds meer muzikale harten. Deze week werd Dana Winner tevens gevierd voor haar jubileum met een exclusieve postzegelcollectie van bpost.

Op speciaal verzoek van Dana werd de hele productie opgebouwd met als doel haar zo dicht mogelijk bij haar publiek te kunnen brengen. 5.500mensen zullen daarom niet alleen kunnen genieten van hits als ‘Op Het Dak Van De Wereld’, ‘Ik Hou Van Jou’ of ‘Waar Jij Ook Bent’.

Dana ontwierp ook grotendeels haar eigen kledijvoor de show en ze brengt enkele gastartiestenmee. Haar The Voice Senior finalist, Michel Acass, de Nederlandse zanger Alain Clark maar ook Elodie Grunewald, de winnares van de wedstrijd ‘De Jongste Stem Van Vlaanderen’, zijn een extra cadeau van Dana Winner voor de fans.

"Toen we over deze show begonnen te praten en onze ambities kenbaar maakten was er hier en daar misschien nog wat ongeloof in het slagen van dit project. Samen met onze partners, Gracia Live en Universal Music, waren we er echter vanaf het eerste moment van overtuigd dat deze jubileumshow een absoluut succes zou worden. En het publiek zal verbaasd zijn, dat was onze ambitie!”, verklaart manager Hans Lambrechts.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: