Er zijn enkele zinnen die u moet kennen om overeind te blijven in het dagelijkse leven. Zoals You know weer from nothing, zeker?, bij voorkeur te gebruiken na een vraag die op niet-bevredigende wijze werd beantwoord. Of: Jups, J-man, we zijn door onze voorraad booze heen. Tover nog ne keer wa wijn jong, als u geen zin hebt om te shoppen en u Jezus tot uw intimi mag rekenen.

Ook een succesnummer bij de plaatselijke groenteboer: Dat swingt als een tiet in een te los korset, waarmee u Tempation-gewijs uw bewondering voor deze of gene band te berde kunt brengen. Voor - pa pa pa paam (jep, in woorden uitgeschreven zijn de vier eerste noten van Beethovens Vijfde Symfonie net zo imposant als Marc Wilmots' tactische brein) - Compact Disk Dummies bijvoorbeeld.

De jongsten van het peloton hebben plechtig beloofd Zeverrock pas te verlaten als ze iedereen uit hun sandalen hebben geblazen. En moge Maggie De Block een week lang paardje rijden op onze knie als hen dat op 6 augustus níét lukt. De avond voordien doen Funky Fabric All Stars – die vande keer op keer uitverkochte feestjes in de Vooruit - u vakkundig uitgeleide.

Niet overtuigd? Geen nood, ook deze drie bands voegen zich kwispelend bij de line-up: Crowd of Chairs (voor wie graag eens met de stormram wordt gewekt), Douglas Firs (zo frêle, zo veel krullen en zo'n strot!) en zij die Dimitri Vegas & Like Mike om hun mama deden roepen in de categorie hoe-boks- ik-een- deftig-EK- anthem-in- elkaar: ZwartWerk!

Zo, als u de afgelopen weken niet te vaak boven uw pot lijm hebt gehangen, weet u waar u deze zomer moet wezen en op welke tonen en beats u straks uitgebreid het kieken kunt uithangen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock
Datum: 
5 & 6 Augustus 2016
Locatie: 
Zevergem

Reservatie:

Meer over