“Ik vind het moedig dat ge een zaak opent met de vrouw van de vader van uw kind”. Met deze uitsmijter verbaasde rolstoelpatiënt Hans (Stefan Perceval) de kijker aan het einde van de derde Crème de la Crème-aflevering. De 863.000 kijkers die op de afspraak waren – goed voor een marktaandeel van 29,4% (VVA 18-54, alle cijfers live +3) – zetten zich maar beter schrap voor aflevering 4, die opnieuw wordt afgesloten met een onthutsende wending in het verhaal.

Op maandag 28 januari 2013 laaien de emoties hoog op voor Pierre (Dirk Van Dijck). Zijn grote liefde Magda (Camilia Blereau) ligt namelijk in coma nadat ze in de keuken van het verzorgingstehuis een chemisch middel opdronk. Pierre zit in zak en as, maar geeft de moed niet op en blijft hopen op het herstel van zijn vrouw.

Ondertussen loopt de ijsverkoop in Crèmerie Romi als een trein. Mira (Tine Laureyns) voelt zich gesterkt door het toenemend aantal klanten in haar zaak en bruist meer dan ooit van ambitie. Met het doel de omzet van de crèmerie de hoogte in te jagen, schakelt ze haar zoon Niko (Rik Verheye) in om de ijsjes nog dichter bij de klanten te brengen. Ook op privévlak verlegt Mira haar grenzen. Ze zoekt toenadering tot agent Bob (Mathias Sercu), maar zelfs dan is aanbidder Hans nooit ver weg…

Jo (Joke De Bruyn) heeft zich nog geen seconde beklaagd dat ze de bank heeft verlaten om samen met Mira het grote avontuur aan te gaan. Ze stort zich volop op haar taken in de crèmerie, maar wordt afgeleid omdat Elvis (Tom Van Landuyt) vreemd gedrag vertoond. Ook schoonzus Romi (Elisabeth Bungeneers) drijft de situatie op de spits. Aan zelfzekerheid heeft het impulsieve fotomodel nog steeds geen gebrek, zeker niet nu ze met haar stunt op het openingsfeest van Crèmerie Romi de voorpagina van de krant heeft gehaald. Toch blijft Romi haar schoolvriendinnen het bloed van onder de nagels halen, en dat blijft niet zonder gevolgen.

Crème de la Crème vanavond om 20.30 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: