“Dus ik ga dood of wat?” vroeg Romi (Elisabeth Bungeneers) haar dokter ietwat lacherig in de negende aflevering van Crème de la Crème. Een vraag die gevolgd werd door een ijzige stilte die boekdelen sprak. Gemiddeld 873.204 kijkers leefden vorige week mee met Romi en haar omgeving, wat de aflevering een marktaandeel van 28,3% (VVA 18-54, live +3) opleverde.

Op maandag 11 maart 2013 worden alle kaarten op tafel gelegd in de laatste aflevering van Crème de la Crème. Nu ook Niko (Rik Verheye) eindelijk weet wie zijn echte vader is, staat Mira’s (Tine Laureyns) wereld helemaal op z’n kop. Ze is bang dat ze haar zoon voorgoed kwijt is, maar vindt troost bij Bob (Mathias Sercu), die haar van het tegendeel probeert te overtuigen. In Niko’s hoofd stapelen de vragen zich alsmaar meer op. Bovendien komt hij samen met Alex (Ella-June Henrard) voor een groot dilemma te staan.

Ook Jo (Joke De Bruyn) weet niet meer wat ze moet beginnen nu bekend is dat haar man Elvis (Tom Van Landuyt) de vader is van Niko. Ze maakt voor zichzelf uit wat ze met de crèmerie, met Mira en met haar leven wil aanvangen. Ondertussen moet Elvis niet alleen Jo, maar ook zijn houthandel terug in handen zien te krijgen. Daarvoor zal hij echter eerst Jos (Karel Deruwe) aan de kant moeten schuiven.

Romi is erg tevreden met het resultaat van de fotoshoot voor de borstkankercampagne en brengt haar laatste dagen in het ziekenhuis door. Ze rekent meer dan ooit op de steun van haar vrienden en broer Elvis, en vraagt hen een bijzondere wens in te willigen...

Ge moet blijven geven
De voorbije maanden werd op sociale media meermaals lovend gereageerd op de muziek uit Crème de la Crème. Liefhebbers kunnen vanaf nu via iTunes hun hart ophalen met de single en het full album van zanger, tekstschrijver en componist Hans Van Cauwenberghe.

Crème de la crème vanavond om 20.30 uur bij vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: