Crammerock is opnieuw in een recordtempo uitverkocht. Ruim een week voor het festival in Stekene begint, zijn alle tickets de deur uit. De organisatoren verwachten op vrijdag 2 en zaterdag 3 september ruim 30.000 bezoekers.

Voor de zesde keer op rij is Crammerock in Stekene uitverkocht. Dit jaar heeft de festivalorganisatie bijna twee weken voor aanvang de ticketverkoop afgesloten. Dat is een record, want vorig jaar duurde het nog een week langer voor het bordje “uitverkocht” uitgehangen kon worden.

Zondag waren alle weekend- en zaterdagtickets voor de 26ste editie van het festival al uitverkocht, gisteren was ook de voorraad campingtickets uitgeput en vanochtend zijn de laatste tickets voor Crammerock-vrijdag de deur uitgegaan. De online ticketverkoop en de voorverkoop in de fysieke voorverkooppunten is nu helemaal afgesloten.

Tickets please?

Wie nog een ticket wil voor de 26ste editie van Crammerock is er dus aan voor de moeite. De festivalorganisatie ziet dat velen nog een ticket proberen te bemachtigen via sociale media en dat sommigen daarop inspelen door hun tickets door te verkopen.

Daarom wil Crammerock ervoor waarschuwen dat tickets doorverkopen in strijd is met de verkoopsvoorwaarden en dat het doorverkopen van tickets aan woekerprijzen verboden is in België. Ook waarschuwt de organisatie voor oplichters, die misbruik proberen te maken van de situatie en valse tickets proberen te verkopen aan mensen die nog op zoek zijn naar een ticket.

Top-acts

Met een mix van zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en dance-acts op de affiche had de festivalorganisatie er goede hoop op dat het festival dit jaar weer in de smaak zou vallen. Dat het festival ruim op voorhand al is uitverkocht, is een bevestiging dat Crammerock weer een breed publiek aanspreekt en duizenden festivalgangers de festivalzomer in schoonheid willen afsluiten in Stekene.

Buitenlandse headliners dit jaar zijn de Britse ska-legendes van Madness, hun landgenoten van Kaiser Chiefs en The Kooks, dance-koningin Katy B, top-dj’s Sigma en Tiga, en hiphopheld Kid Ink. Uit eigen land zijn Bazart, Balthazar, Black Box Revelation, Hooverphonic, Admiral Freebee en Daan de grootste namen uit een lange lijst van top-acts. Een volledig overzicht van de line-up is te vinden op crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over