Alle tickets voor de komende editie van Crammerock zijn de deur uit. Daarmee is het festival voor het 8ste jaar op rij uitverkocht. Er is een wachtlijst geopend.

De gelukkigen die er op tijd bij waren, worden door de organisatie getrakteerd op drie nieuwe namen: SBMG (bekend van de radiohit Miljonair), Jiri11 en dj Zoey Hasselbankzijn alledrie verantwoordelijk voor een frisse wind in de populaire urban scene en daarom een must voor ons programma op zaterdag 1 september. Eerder deze week raakte ook bekend dat Salvatore Ganacci, Intergalactic Lovers en Millionaire zullen optreden op het festival. Alle namen die tot nu toe zijn aangekondigd kan je hier bekijken.

Campingtickets en -Packages beschikbaar

Voor degenen die al tickets besteld hebben maar nog geen kampeerticket hadden aangekocht is er gelukkig goed nieuws. Die twijfelaars kunnen nog een van de laatste campingtickets bemachtigen via www.crammerock.be.

Voor wie liever de tent niet wil meesleuren dit jaar is er nog een beperkt aantal upgrades beschikbaar via onze partner Festitent. Meer info over de campingpackages via de website van Festitent.

Bekijk de KOFFERBAKSESSIE met SONS

Het festivalterrein werd de voorbije week alvast uitgetest door de band SONS, die er een akoestische sessie speelden vanuit de kofferbak van een auto. Dat belooft een knotsgekke show te worden. Je kan de sessie hier bekijken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over