Craig David, hét Britse R&B-icoon van de 90’s, komt naar Crammerock met zijn TS5-project. Naast The Vaccines, Bazart, Goose, Enter Shikari en Black Box Revelation is hiermee alweer een grote naam bekend voor het festivalweekend van 6 en 7 september. De afgelopen acht jaren was het Crammerock steeds sneller uitverkocht. De ticketverkoop start dit jaar uitzonderlijk vroeg: nu zaterdag om 14 uur, via crammerock.be. Meer namen volgen binnenkort.

Drie weken geleden gaf Craig David nog een swingend zaaloptreden in de AB, maar in september komt de R&B-wereldster terug naar België, en wel voor een festivaloptreden op Stekense festivalgrond.

Voor Craig David moeten we eerst even een rewind doen naar de jaren 90, de hoogtijdagen van de R&B. Toen scoorde hij megahits met “Rewind”, “7 Days”, “Rise and Fall” en “Insomnia”. Intussen draait de Brit zo’n twintig jaar mee en wordt hij gezien als een van de grootste sterren binnen de R&B.

Op Crammerock komt hij langs met zijn TS5-project, waarbij hij de rol van dj, MC én zanger op zich neemt. Hij rijgt de dancefloorkillers aaneen en smijt er tegelijk live zijn eigen grootste hits tussen.

Voorverkoop

Wie dit concert niet wil missen, moet zich aanstaande zaterdag schrap zetten, want om 14 uur start de langverwachte voorverkoop voor Crammerock 2019, via crammerock.be.

Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht. Let op: tickets worden vanaf dit jaar enkel online verkocht.

Ticketprijzen

Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden we de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten).

Daarmee geeft Crammerock de festivalbezoeker waar voor z’n geld, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop naar Stekene.

Alle namen

De afgelopen weken loste Crammerock al met mondjesmaat de eerste namen voor de 29ste editie van het festival: The Vaccines, Bazart, Black Box Revelation, Goose, Enter Shikari, Lil Kleine en Circa Waves. En nu dus ook R&B-ster Craig David. De komende tijd zal de festivalorganisatie nog een pak namen bekendmaken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: