in zijn sociale en ecologische aanpak

We weten het allemaal: we moeten onze manier van leven veranderen om de klimaat- en milieucrises en de daarmee gepaard gaande stijgende sociale onrust tegen te gaan. Deze verandering moet uit elk van ons komen. Bovenop alle duurzaamheidsinspanningen die we al meer dan 15 jaar leveren, willen we ons publiek blijven informeren, bewustmaken en motiveren om mee te werken aan een juistere en duurzamere samenleving. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Youtopia: oproep voor sociale & ecologische initiatieven

Onze nagelnieuwe Youtopia-zone wilt verenigingen, groepen, initiatieven of netwerken verzamelen die aan positieve verandering werken. We zoeken inspirerende sociale, duurzame en ecologische initiatieven. Stuur ons uw voorstel of project en zijn positieve impact, alsook hoe u dit concreet op het festival ziet. We zoeken geen traditionele stand met flyertjes. Wees vernieuwend en aarzel niet ludieke, participatieve of spectaculaire voorstellen in te dienen voor 15 januari 2020 door te mailen naar projects@couleurcafe.org.

Oproep voor restaurants & food trucks

Geen paniek: de Rue du Bien Manger blijft nog steeds de heerlijke culinaire mix van smaken en culturen maar dit jaar leggen we de lat nog hoger. Restaurants en foodtrucks die voldoen aan het meest aantal belangrijke voorwaarden krijgen voorrang. Prioritaire criteria bij de selectie zijn: wereldkeuken, vegetarisch/vegan aanbod, lokale producten, liefst uit de biologische landbouw, sociale projecten, het gebruik van onverkochte producten; dat alles met correcte en toegankelijke prijzen. Een origineel decor gemaakt uit natuurlijke materialen (hout, stof…) dat past in de esthetiek van het festival is een extra pluspunt! Stuur uw voorstel voor 15 januari via deze link.

Intussen wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Tickets

Dagtickets: €48 (inclusief €4 reservatiekosten)
Combi 3 Days: €95 (inclusief €5 reservatiekosten)
Combi + Camping: €109 (inclusief €5 reservatiekosten)

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code bij het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 26 tot en met maandag 29 juni 50% korting op alle treinritten in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
26 -28 juni 2020
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over