De eerste namen voor Couleur Café 2021 zijn nog maar net aangekondigd en de tickets gaan al vlotjes de deur uit! (alle info over de omruiling van je ticket vind je onderaan deze mail). Jullie hoeven echter geen heel jaar te wachten op Couleur Café-muziek, dankzij fijne initiatieven van partners en collega’s. Hier alvast 3 events om naar uit te kijken:

1) Fifty Summer Session curated by Couleur Café

Onze vrienden van Five Oh, bekend van de Fifty Sessions, die telkens 1 Belgische en internationale artiest in de kijker zetten, vrolijken deze zomer Brussel op met de Fifty Summer Sessions, een reeks concerten in samenwerking met een aantal Belgische zomerfestivals die lokale artiesten een broodnodig podium geven in deze moeilijke dagen.

Fifty Summer Session curated by Couleur Café mag de spits afbijten op donderdagavond 9 juli. De prachtige Vaux-Hall in het Warandepark wordt het decor van uw eerste muzikale verwennerij na een lange muzikale stilte. Op de affiche, de dromerige lo-fi van Brusselse belofte MEYY, Antwerps raptalent-topproducer Rare Akuma en afsluiter Yooth, een van de meest geliefde DJ's van de hoofdstad. 100% Couleur Café vibes, quoi.

Wij hebben 8 duotickets weg te geven. Voor ieders veiligheid is de capaciteit uiteraard heel beperkt, dus waag snel je kans. Indien je als winnaar uit de bus komt en er toch niet kan bijzijn, horen we dat graag. Er staan immers heel veel enthousiastelingen te springen om nog eens livemuziek te mogen beleven. Check onze Facebookpagina en Instagram voor meer details!

2) Het plan B van Zwangere Guy

De bom van een thuismatch die Zwangere Guy op Couleur Café 2020 zou hosten, kon jammer genoeg niet doorgaan. Maar onze favoriete ket heeft een plan B: ZG gaat loos op het podium van AB, zonder publiek in de zaal, maar wel vrijdagavond 10/6 om 20u te bekijken vanuit je luie zetel via onze Facebook-pagina.

3) 1 Stage for Couleur Café

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, mochten we van Proximus Pickx en VICE ook een van hun 1 Stage festivals cureren, exclusieve en intieme live-sessies van Belgische artiesten, afgewisseld met behind the scenes footage en losse babbels. Welke 3 trademark Couleur Café-artiesten voor ons mogen aantreden in de AB ontdekt u heel spoedig op onze socials of die van Pickx en VICE.

Tickets: omruilen nu mogelijk

Diegenen die een ticket voor Couleur Café 2020 hadden gekocht en dit nu graag omruilen voor een 2021-ticket of voor een voucher, vrij te gebruiken in 2021 en 2022, kunnen dat via de button hieronder.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over