Hoor de grootste hits van Hans Zimmer zoals je ze nog nooit eerder hebt gehoord! Sony Classical brengt in het voorjaar van 2019 het dubbelalbum "The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration" uit. Het album bevat de muziek van de gelijknamige internationale concerttournee die op 31 maart en 9 november halt zal houden in België.

Voor "The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration" heeft Hans Zimmer zijn grootste hits opnieuw gearrangeerd en tot grootse concertsuites voor orkest, koor en een indrukwekkende lijst van solisten gemaakt. Elke concertsuite bevat de meest herkenbare delen en melodieën van een filmscore in de vorm van een nieuw symfonisch werk. Zo hoort u de muziek van legendarische partituren zoals "The Dark Knight", "The Da Vinci Code", "Lion King", "Pirates of the Caribbean" en "M:i-2 Mission Impossible 2" als nooit tevoren. Een groep van beroemde solisten en zangers draagt bij aan de opwindende nieuwe luisterervaring. Onder deze bekwame muzikanten zijn verschillende van Hans Zimmers jarenlange muzikale partners zoals Gavin Greenaway (muzikaal directeur), Lisa Gerrard of multi-instrumentalist Pedro Eustache en de bekende operazangeres Valentina Nafornita.

Voor de opname van het album ging Hans Zimmer naar Wenen, het hart van de klassieke muziektraditie, en nam hij zijn muziek op samen met het Vienna Radio Symphony Orchestra en koor "Neue Wiener Stimmen" in het beroemde Wiener Konzerthaus.

"De wereld van Hans Zimmer - A Symphonic Celebration" omvat ook concertsuites van de partituren van "King Arthur", "Pearl Harbor", "Rush", "Madagascar", "Spirit", "Kung Fu Panda", "The Holiday", "Hannibal", "Gladiator" en "Inception".

Het concert op 31 maart in Paleis 12 is uitverkocht, maar er zijn nog tickets te koop voor het concert in het Sportpaleis op 9 november via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The World of Hans Zimmer
Datum: 
9 november 2019
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over