De vraag naar tickets voor de concerten van Rammstein op 25 juni in De Kuip in Rotterdam en 10 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel was werkelijk verpletterend. De shows in België en Nederland zijn inmiddels uitverkocht. Eén ding is zeker: België en Nederland zijn klaar voor Rammstein!

WACHTLIJST

Wie zijn tickets nog niet heeft kunnen bemachtigen, hoeft nog niet meteen te wanhopen. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die later nog kunnen vrijkomen. In tussentijd raden we iedereen aan om zich in te schrijven voor de wachtlijst op deze link (voor Brussel) en deze link (voor Rotterdam) zodat je als eerste wordt gecontacteerd wanneer er tickets zouden vrijkomen.

In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige 'larger than life’-concerten. Op 10 juli 2019 zullen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion annexeren in het kader van hun 'Europe Stadium Tour’. Op 25 juni 2019 houden ze halt in De Kuip in Rotterdam. En dat het publiek Rammstein gemist heeft, is duidelijk. De shows in het Koning Boudewijnstadion en De Kuip waren in een mum van tijd uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over