Het concert dat Robbie Williams in het Goffertpark in Nijmegen geeft is uitverkocht. Op dinsdag 4 juli worden er 65.000 bezoekers verwacht. Het concert maakt onderdeel uit van The Heavy Entertainment Show die begin juni van start is gegaan in de Etihad Stadium in Manchester.

Robbie Williams is een van de meest succesvolle Britse zangers ooit. Met zijn laatste album The Heavy Entertainment Show scoorde hij zijn twaalfde nummer 1 album in het Verenigd Koninkrijk. Hij werd onlangs onderscheiden met het prestigieuze Brit Icon Award en heeft al vele records op zijn naam staan. Er staan maar liefst zes van zijn albums in de lijst van 100 best verkochte platen, hij is bekroond met 18 Brit Awards en haalde in 2005 het Guinness Book Of World Records met 1,6 miljoen verkochte tickets voor zijn Close Encounters Tour.

Het voorprogramma van het concert in het Goffertpark wordt verzorgd door de Eindhovense zangeres Sharon Kovacs. Daarnaast wordt Robbie Williams tijdens deze tour vergezeld door het Britse duo Erasure.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over