Het concert van George Michael, dat op zaterdag 23 juni in het Festivalpark in Werchter zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Vorig jaar stond George Michael reeds voor een volledig uitverkocht Sportpaleis. De meer dan 15.000 aanwezige fans waren getuige van een heel sterke live show inclusief ongeziene visuele hoogstandjes. Deze zomer pakt George Michael het nog grootser aan. Met nog meer visueel spektakel dankzij extra schermen op en rond het podium en nog meer hits ! Hij belooft een wervelende show. En net die grootsheid maakt de productie niet altijd even makkelijk. De optredens in Parijs (op 22 juni) en in Werchter (op 23 juni) waren de enige shows die dag na dag stonden ingepland. Gezien de productie een pak groter is uitgevallen dan oorspronkelijk voorzien, brengt dit productiegewijs een aantal planningsproblemen met zich mee. Daarom is nu beslist de Belgische show te verplaatsen naar het Sportpaleis in Antwerpen waar de volledige productie sneller kan worden opgebouwd gezien er geen openluchtpodium dient te worden ingezet. Alle tickets, gewone general admission en de golden circle-kaartjes van het Werchterse concert blijven geldig voor het concert in het Sportpaleis. Echter, wie in het bezit is van een Golden Circle ticket, krijgt zeer snel een nieuw ticket in de bus gezien zij de beste zitplaatsen in de zaal krijgen toegewezen.

Meer nieuws over de 25Live Tournee van George Michael. De Londenaar heeft zijn knappe en talentvolle landgenote Sophie Ellis-Bextor gevraagd om als special guest aan te treden. De 25-jarige Engelse debuteerde eind jaren 90 als zangeres bij The Audience. De groep werd na enkele hitjes opgeheven. Het was DJ Spiller die haar als solo-artieste introduceerde. Sophie Ellis-Bextor verzorgde de zang op zijn wereldhit “Groovejet” en bewees wat ze waard was. Van haar debuut “Read My Lips” werden, mede dankzij de catchy popsingle “Murder On The Dancefloor” wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. “Trip The Light Fantastic”, haar derde album, ligt net in de winkels. Eerste singles “Catch You” en “Me and my Imagination” zetten de toon en bewijzen dat dit knappe album een mooie toekomst heeft. Een fijn extraatje dus voor wie naar het concert van George Michael komt. Sophie Ellis-Bextor verzorgt het voorprogramma tijdens slechts een handvol data van de tournee !

Wie nog geen kaartje op zak heeft voor deze ultieme popavond, hoeft niet te wanhopen. Al is snel bestellen nu toch wel aan te raden. Op dit moment zijn er 11.500 tickets verkocht. Er zijn nog 4.000 tickets (voornamelijk zitplaatsen) beschikbaar via 0900 2 60 60 en proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: