On Repeat, de eerste track en energieke binnenkopper van album 'Neon Fever Dream', treedt nu naar buiten als derde single in een aangescherpte Single Edit. Het thema resoneert perfect met de tijdsgeest en ook het minimale artwork suggereert een nooit eindigende trip, een gevoel dat dezer dagen ongetwijfeld wijdverspreid is.

Voor Compact Disk Dummies zelf spreekt de keuze voor zich: "On Repeat is tekstgewijs één van onze favorieten van het album. De thematiek slaat zowel op jezelf muzikaal moeten heruitvinden als op een liefdesrelatie. Maar de tekst is ook heel relevant tijdens deze zoveelste lockdown die een eeuwigheid lijkt te duren":

"Looping every inch of my day
Stuck here in eternal delay
Snap me out of it
'Cause I know you're down for it"

On Repeat is het perpetuum mobile - anthem van deze tijd. Een nummer dat de rusteloze benen doet dromen van een zweterige dansvloer en 'heerlijk twijfelt tussen James Bond-song en seksschijf' - aldus Humo.

En om er nog een schepje bovenop te doen: On Repeat herbergt het talent van Belgische jazz-goden Nordmann: Elias Devoldere zorgt hier voor de rollende fills en Mattias De Craene voor de zwoele saxofoon.

In herhaling vallen is bij deze mooi toegestaan: laat die normale zomer maar komen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: