Les Nuits Botanique is een evenement geworden dat we niet meer zouden kunnen missen. Na overleg met virologen heeft de gemeente Sint-Joost-ten-Node ons de vrijheid gegeven om op een verantwoorde manier publiek te verwelkomen. De concerten in het park Botanique gaan door onder de blote sterrenhemel om een maximale veiligheid voor het publiek én de muzikanten te garanderen. We raden het publiek aan om zich warm aan te kleden. Bij regen, zorgen wij ter plekke voor gratis poncho's. Na alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt, is regen maar een kleine zorg. Wij hopen alleszins op een zo goed mogelijke terugkeer naar het "normaal"... met corona-maatregelen.

JUST CONFIRMED

COMPACT DISK DUMMIES
De twee energieke broers komen knallen op Les Nuits! Klaar voor de ultieme dansplaat? Ze komen hun nieuw album 'Neon fever dream' voorstellen in de tuin van Botanique.

AFGELOPEN CONCERTEN

Een uur en veertig minuten in plaats van de geplande tijd: Yael Naim, wiens concert afgelopen donderdag in de Kerk van Laken uitverkocht was, had ongetwijfeld nog energie over! Het geluk van het publiek, dat overenthousiast was om opnieuw een concert te kunnen bijwonen, en dat van de artiest die een eerste optreden mocht geven in maanden, maakte de avond tot een prachtig gebeuren. De volgende dag, nog steeds in de Kerk van Laken, vond ook het concert van Fennesz plaats. Een componist van elektronische muziek, die speciaal vanuit Wenen kwam, overdonderde het publiek.

UITVERKOCHTE CONCERTEN

Donderdag 1 oktober, de eerste avond van het festival in Botanique zelf, is al uitverkocht!

De 800 gelukkigen die een ticket hebben kunnen Mayra Andrade, de Kaapverdische diva, voorafgegaan door Naaz (winnares van de "Music Moves Europe Talent Award 2020"), en Marina Satti & Fonés ontdekken. Diezelfde avond speelt ook Nicolas Michaux + Under The Reefs Orchestravoor een uitverkochte Orangerie. Mensen die de feesten van Les Nuits nog willen bijwonen, zullen dus tickets moeten kopen voor een andere avond.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: