Comedian Matt Rife komt naar Carré voor zijn ‘Matt Rife: ProbleMATTic World tour’. De tour start op 20 juli 2023 in de Verenigde Staten, waarbij hij op zaterdag 5 oktober 2024 een show geeft in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 9 juni 2023 om 10:00 via Carré.

Met meerdere virale video’s op TikTok heeft Matt Rife één van de meeste explosieve comedy carrières van het moment. Inmiddels heeft hij al ruim dertien miljoen volgers en is zijn content wereldwijd al twee miljard keer bekijken. De comedy hit verkocht in de afgelopen tijd tientallen comedy clubs en theaters in de Verenigde Staten uit en maakt zich nu voor de ‘Matt Rife: ProbleMATTic World tour’, zijn grootste tour tot nu toe.

Rife heeft een verfrissende performance met vlotte en kwetsbare inhoud. Vanuit een kleine stadje in Ohio begon Matt Rife op zijn vijftiende met optreden, waarna hij twee jaar later naar Hollywood verhuisde voor zijn carrière. Naast stand-up comedy maakte hij zijn televisie debuut bij het bekende MTV-programma ‘Wild ’N Out’ als het jongste lid ooit en draaide hij vier seizoenen mee voordat hij deelnam aan andere MTV shows. Ook was hij te zien in ‘Brooklyn Nine-Nine’,’Fresh Off The Boat’, BET’s ‘North Of The 10’ en NBC comedy wedstrijd ‘Bring The Funny’.

MATT RIFE: PROBLEMATTIC WORLD TOUR
Zaterdag 5 oktober 2024 | Koninklijk Theater Carré
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €25,30 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/mattrife
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 9 juni 2023 om 10:00 via www.carre.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over