's Werelds beroemdste buikspreker en stand-upcomedian Jeff Dunham komt terug naar Nederland. De Amerikaan staat met zijn 'Seriously!?’-tour op dinsdag 20 oktober 2020 in Ziggo Dome, Amsterdam. Al meer dan twaalf jaar vullen Dunham en zijn vrienden Walter, Peanut, José Jalapeño, Achmed The Dead Terrorist en Bubba J arena’s over de hele wereld. De kaartverkoop start op woensdag 4 maart om 10.00 uur via Ticketmaster.

Miljoenen fans op social media, meer dan een miljard views op YouTube en onsterfelijk geworden door oneliners als 'Silence! I kill you!’; Jeff Dunham is een fenomeen en nog lang niet van plan te stoppen. Recent bracht hij zijn tweede Netflix special 'Jeff Dunham: Beside Himself’ uit. Met zijn legendarische cast van poppen heeft Dunham een gigantische fanschare opgebouwd die geen genoeg krijgen van de knorrige opa Walter, de hysterische terrorist Achmed en de bierzuipende redneck Bubba J.

De poppen mogen dan wel tijdloos zijn, de grappen zijn enorm actueel. Of het nou gaat om de Amerikaanse politiek, of beroemdheden, Dunham sart, trekt alles in twijfel en kan met zijn poppen allerlei onderwerpen uit een totaal ander perspectief benaderen. Daar komt bij dat Dunham niet vies is van heel veel zelfspot, recent een nieuwe pop lanceerde (Larry - 'the President’s personal advisor’) en zijn publiek non-stop aan het lachen krijgt. In 2017 kreeg Jeff Dunham een ster op de 'Hollywood Walk of Fame’ voor zijn jarenlange bijdrage aan de komediewereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jeff Dunham
Datum: 
20 oktober 2020
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over