Vandaag kondigt Bill Burr zijn Europese tour “50” aan. Als onderdeel daarvan komt de Amerikaanse stand-up comedian op 4 mei 2019 naar Nederland voor een show in AFAS Live in Amsterdam. Burr wordt al jaren gezien als een van de beste comedians ter wereld en is daarnaast ook een uiterst succesvol acteur, podcaster, schrijver en producer. De kaartverkoop start op vrijdag 23 november om 12:00 uur.

Met zijn bijtende humor is Bill Burr een van de meest toonaangevende comedians ter wereld. Alledaagse observaties worden afgewisseld met maatschappijkritiek, waarbij hij steevast met scherpe analyses, originele invalshoeken en briljante grappen komt.

Burr bouwde zijn carrière gestaag op. Hij begon in de clubs en groeide via de theaters uit tot absolute wereldster die in eigen land de grootste arena’s uitverkoopt. Deze maand stond hij nog The Forum in L.A., The Boston Garden en Madison Square Garden in New York City. Maar ook in Europa is hij razendpopulair. Zo verkocht hij in 2013 al eens de Meervaart uit en in 2106 het Delamar theater.

Ook buiten het podium is Bill Burr een gevierd man. Zijn Monday Morning Podcast is een van de meest geluisterde podcasts op iTunes. Zijn specials op Netflix zijn veelbekeken, en het derde seizoen van zijn animatieserie F Is For Family zal 30 november op Netflix verschijnen.

Bill Burr is als acteur te zien in The Front Runner (met Hugh Jackman), Daddy’s Home (met Mark Wahlberg en Will Ferrer), Black Or White (Met Kevin Kostner), The Heat (met Sandra Bullock en Melissa McCarthy en Stand-up Guys (met Al Pacino en Christopher Walken). Ook is hij bekend van zijn rol als Kuby in de hitserie Breaking Bad.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bill Burr
Datum: 
4 mei 2019
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over