De Britse comedylegende Bill Bailey behoort al jaren tot de wereldtop op het gebied van stand-up comedy en is geen onbekende bij de Nederlandse comedyliefhebber dankzij diverse (uitverkochte) shows in Nederland. In oktober en november 2019 komt hij in het kader van zijn nieuwe tour 'Larks in Transit' naar Eindhoven, Groningen en Amsterdam. Bailey staat bekend om zijn unieke combinatie van stand-up comedy en muziek. De kaartverkoop start 21 juni om 10:00 uur.

De Engelsman begon zijn carrière in 1984 en werd al snel bekend door zijn vertolking van anekdotes en vreemde liedjes. De verwarde hippie, zoals Bill zichzelf noemt, is vooral bekend van televisieprogramma’s Never Mind the Buzzcocks, QI en Black Books. Ook is hij altijd een graag geziene gast in de Graham Norton Show geweest. Met zijn unieke comedyshows belandde hij in de lijst van 50 leukste acts in de Britse comedy en stond hij op nummer 7 in de lijst van de honderd beste stand-upcomedians aller tijden.

Weinig comedians zijn zó divers als Bill: Hij speelt net zo makkelijk in de Royal Albert Hall als op de mainstage van metalfestival Sonisphere. Zijn show in de London Wembley Arena behoort zeker tot één van zijn hoogtepunten. Het afgelopen jaar heeft Bailey zich vooral bezig gehouden met het filmen van zijn comedy dramafilm 'In The Long Run’ en dit jaar zal hij zich weer op de planken begeven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bill Bailey
Datum: 
31 oktober 2019
Locatie: 
Muziekgebouw, Eindhoven

Reservatie:

Meer over