Zondagmiddag landde wel een hele ongewone vlucht in Theater Elckerlyc. De vlucht 'Boeing Boeing' onder regie van Christophe Ameye nam alvast een vliegende start. Met drie ongewone stewardessen werd het een vlucht vol "ups en downs". Al waren het toch vooral veel ups die aanwezig waren. De stewardessen werden vergezeld van veel enthousiaste passagiers en trakteerden hen op een vlucht vol vertier. In eerste klasse zaten nog enkele bekende collega's die deze vlucht voor geen kilometers wilden missen.

We volgen de route van een rijke vrijgezel Bernard (Eric van Herreweghe), die maar niet kan kiezen welke bestemming hij moet nemen. Neemt hij de "sausage-route" naar California met Miss Gloria (Christel Domen)? De "Mama Miracoli" naar Italië met Gabriela (Danni Heylen)? Of de "huppelende Choucroute" naar Duitsland met de gretige Grechten (Greet Rouffaer)? De polygamist heeft een relatie met drie verschillende vrouwen. Het enige dat ze gemeen hebben is dat ze elke dag van de grond gaan en verloofd zijn met Bernard. De strakke vliegschemas van zijn 3 G's zorgen ervoor dat ze elkaar nooit zien en dat zijn 'lieftallige' en 'zonnige' huishoudster Chantal (Marianne Devriese) rustig de tijd heeft om altijd zijn living te verbouwen. Alhoewel ze elkaar soms wel heel snel opvolgen... Maar alles loopt gesmeerd tot een oude vriend Robert (Carry Goossens) plots komt opdagen. Hij is gefascineerd door het leven van Bernard en wilt er alles over leren. Hij besluite een zitje te boeken op de vlucht van zijn leven, maar heeft nog geen flauw idee hoe turbulent deze gaat worden.

Sausages als ontbijt, spaghetti als middagmaal en choucroute als avondmaal kan soms al eens zwaar op de maag liggen. Maar als je alles door elkaar begint te eten, kan je je al eens minder voelen. Juist als Robert bij hem logeert loopt alles mis. De drie stewardessen krijgen een upgrade en mogen op de nieuwe supersnelle Boeing 747 vliegen. De turbomotor zorgt ervoor dat ze nog sneller bij hun Bernard terug kunnen zijn. Als het weer dan nog eens tegenzit en er nog vanalle andere dingen mislopen, wordt de vlucht al gauw zeer turbulent. De schema's lopen volledig door elkaar en hoe hard de hippe jonge huishoudster, die een schril contrast vormt met de stewardessen van middelbare leeftijd, ook haar best doet, alles loopt mis. Gelukkig is Robert er nog om de situatie af en toe te redden of om als goed afleidingsmanoeuvre te dienen. Maar lukt het Bernard ook zich uit deze benauwde tolvlucht te redden? Of slaat de Mayday over in een fatale crash?

De crew van deze fantastische vlucht zette alvast zondag hun beste vleugels voor en zorgden voor heel wat ambiance. Een mooie prestatie van de crew bracht een originele versie van de meest gespeelde komedie ter wereld, geschreven door Marc Camelotti. De première van Boeing Boeing heeft ons alvast een leuke middag bezorgd!

De maatschappij de Komedie Compagnie neemt je mee op een vlucht vol verrassingen en verwennerij. Plezier en comfort is gegarandeerd, al is een beetje turbulentie niet uit te sluiten. Heeft u zin om deze originele reis mee te maken? Om de resultaten van de supernselle Boeing 747 te ontdekken? Boek dan snel uw zitje op deze onvergetelijke tolvlucht! Opstijgen kan nog tot en met 16 november 2014 vanaf de privé luchthaven "Theater Elckerlyc".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boeing Boeing
Datum: 
t.e.m. 16 november 2014
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over