Het grootste familiefeest van de zomer, Suikerrock, is een groot succes. De tickets voor de Family Day op zondag 2 augustus zijn de deur uitgevlogen! Helaas zijn de tickets voor zondag en de combi tickets niet meer beschikbaar. Maar niet getreurd! Je kan nog altijd tickets bestellen voor de Friends Day op vrijdag 31 juli en ook voor zaterdag 1 augustus! Artiesten om 'U' tegen te zeggen

Ook op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus hebben we een heel straffe line-up.

Op de Friends Day brengen dé rockchick van de Lage Landen Anouk, het herboren Novastar, het Britse Starsailor en singer-songwriter Charlie Winston sfeer op de Grote Markt.

Zaterdag komen grote hype Oscar and The Wolf, de energetische mannen van The Sisters of Mercy, het dance-elektroproject Magnus, Belgische partyband The Subs, de rockers van The Van Jets en het Leuvense Willow de pannen van het dak zingen.

De weergoden zijn ons trouwens ook goed gezind! Na enkele dagen regen deze week, zal de zon volop schijnen tijdens Suikerrock. Een reden te meer om zeker te komen!

Blijf dus niet te lang wachten, en schaf nog snel tickets voor vrijdag en zaterdag aan! Tickets bestellen kan via deze link!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over