De Engelse musicalgroep Collabro komt op vrijdag 15 mei in het kader van het Eurovisie Songfestival naar De Doelen, Rotterdam. De bandleden zijn groot fan van dit liedjesfestijn en geven speciaal een exclusieve Nederlandse show in gaststad Rotterdam tijdens het Songfestival.

Collabro werd in 2014 beroemd in hun thuisland door, slechts een paar maanden na hun oprichting, met overmacht de tv-talentenjacht Britain’s Got Talent te winnen. Met het nummer 'Stars' uit de musical Les Miserables wisten de heren de harten van het publiek en de jury te veroveren.

Na het Got Talent avontuur volgde een platencontract bij het label van Simon Cowell. Hier zijn ook andere grootheden getekend waaronder One Direction, Little Mix en Il Divo. Wie op YouTube naar hun acapella-covers kijkt van hits als All Of Me (John Legend), Circle Of Life (Elton John) en Memories (Barbra Streisand) begrijpt waarom: de heren zingen spatzuiver, brengen de nummers met gevoel en de zanglijnen zijn perfect op elkaar afgestemd.

In 2019 kwam hun meest recente studioalbum 'Love Like This' uit. Dit is inmiddels het vijfde album van de groep. Op dit album staan hits als 'Shallow', waarvan het origineel uit de film 'A Star is Born' bekroond werd met een Oscar, 'A Million Dreams' uit 'The Greatest Showman' en pop classics als 'Somewhere Only We Know'. Met de liefde voor musical en Eurovision op zak komen de heren naar Rotterdam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Collabro
Datum: 
15 mei 2020
Locatie: 
De Doelen, Rotterdam

Reservatie:

Meer over