In het kader van hun nieuwe album Ghost Stories (release 16 mei) heeft Coldplay een gigantische speurtocht uitgezet. In 9 bibliotheken wereldwijd liggen in 9 enveloppen de door Chris Martin handgeschreven songteksten van de songs op het nieuwe album verstopt én een Golden Ticket naar een exclusief concert in de Royal Albert Hall in Londen op 1juli. Tips naar de whereabouts van de lyrics en het ticket worden vrijgegeven op de Twitterpagina van de band: http://twitter.com/coldplay. Je hoeft zelf geen Twitter account te hebben om de posts van de band te kunnen zien. Geïnteresseerden moeten – naar analogie met de titel van het album -  zoeken tussen de enge boeken met spookverhalen van de bieb.

Zes intieme shows van Coldplay

Coldplay geeft maar zes intieme shows om hun album Ghost Stories te promoten. De eerste daarvan, in E-WERK Keulen, vond afgelopen vrijdag al plaats en was een eclatant succes. Volgen nog: New York, Los Angeles, Parijs, Tokyo en Londen.

Ghost Stories, het zesde studioalbum van Coldplay, verschijnt op vrijdag 16 meiOp de plaat staan negen songs, waarvan er al drie vrijgegeven zijn: viral track Midnight, huidige single Magic en het prachtig weemoedige Oceans.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over