Gisteren was een fantastische avond, Coely had de eer om dag 0 van Pukkelpop af te sluiten voor een volle dancehall tent en deed dat in stijl. Gekleed in een oversized blazer en bijhorend bob-kapsel, kwam ze het podium in volle extase opgelopen. Wie nog dacht aan stilstaan was er aan voor de moeite, de band speelde een überstrakke set met de perfecte spanningsboog naar verschillende hoogtepunten. Voeg daar nog guest appearances van Yann Gaudeuille en DVTCH NORRIS aan toe en de tent stond op zijn kop! “Don’t Care” klonk nog nooit zo luid.

Niets dan positiefs dus, én als kers op de taart komt Coely nu met een nieuwe video reeks naar buiten, waar ze haar fans meer inkijk achter de schermen wil geven. De hele zomer lang werd Coely door een cameraploeg gevolgd op & naast de stage, alsook onderweg op tour en zelfs tijdens repetities en bij haar thuis. De eerste episode staat nu online en kan je bekijken via YouTube (link onderaan). Deze gaat exclusief over de aanloop en verloop van haar fantastische optreden gisteren op Pukkelpop, klik en geniet mee!

“Op die manier lijkt Coely klaar om in een hogere divisie te spelen. België wordt stilaan te klein voor haar.” - De Morgenx@

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over