Sinds middernacht valt 'COBRA', de nieuwe single van IKRAAAN, te beluisteren op alle platformen. Het dreigend opbouwende nummer is alweer een bewijs dat de jonge zangeres de komende tijd in de gaten moet gehouden worden. Momenteel werkt IKRAAAN aan haar debuutalbum, dat in het volgend najaar zal verschijnen. Beluister 'COBRA' via deze link.

IKRAAAN wordt sinds het verschijnen van haar debuut-EP vorig jaar een grote toekomst toegedicht. De finaliste van De Nieuwe Lichting bezit dan ook een duizelingwekkend potentieel en laat dat met elke release horen. COBRA is een proeve van haar grote kunnen. Over de spaarzame maar beklemmende productie van producer Cloos, grijpt IKRAAAN de luisteraar meteen bij het nekvel met haar bedwelmende stem en haar donkere lyrics. Hypnotiserend materiaal, de titel is niet voor niets COBRA geworden.

In de afgelopen maanden was IKRAAAN als één van de weinige lokale artiesten nog geregeld live te zien. Zo heeft ze net een succesvolle clubtour achter de rug, waarbij ze de affiche deelde met andere coming ladies als MEYY en Chibi Ichigo. Ook deze shows bevestigden al het goede dat te vermoeden valt over IKRAAAN. Momenteel zit de zangeres in de studio om er te werken aan haar debuutalbum, dat volgend jaar uitkomt. De bevestiging moet dat worden, niet meer en niet minder.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over