De recent gevormde Latijns-Amerikaanse boysband CNCO - met inmiddels al meer dan 8 miljoen CNCOwners - komt op vrijdag 22 maart in het kader van hun 'World Tour’ naar onze hoofdstad.

CNCO werd eind 2015 gevormd in het tv-programma La Banda. De boysband bestaat uit de heren Christopher, Eric Brian, Joel, Richard en Zabdiel.

In 2016 brachten ze hun debuutalbum 'Primera Cita’ uit, geproducet door rapper Wisin. Op dat album staat o.a. het nummer 'Reggaetón Lento’ (Bailemos). De videoclip op YouTube heeft al meer dan 1,4 miljard (!) views. Een jaar later kreeg het nummer een nieuwe versie. CNCO en de powervrouwen van Little Mix bundelden hun krachten en brachten een remix van het ritmische latin nummer uit. Het nummer werd onmiddellijk een hit en stond maandenlang aan de top van de charts.

Vorig jaar speelden ze maar liefst 40 uitverkochte shows in 15 verschillende landen en speelden ze al het voorprogramma van Enrique Iglesias, Ariana Grande, Ricky Martin en Pitbull.

De latin boysband CNCO bracht enkele maanden geleden hun tweede album met gelijknamige titel uit, dat ze op 22 maart persoonlijk komen presenteren in La Madeleine in Brussel. Het album stond onmiddellijk op #1 in de Latin Charts in de VS. Nummers als 'Hey DJ’, 'Mamita’, Reggaeton Lento (Remix), Mi Medicina en Fiesta En Mi Casa hebben ondertussen al miljoenen streams/views op verschillende digitale music platforms.

De ticketverkoop start woensdag 12 december om 10u via ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
CNCO
Datum: 
Vrijdag 22 maart 2019
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over