Elke universiteitsstad kent het fenomeen…naast vrijdag en zaterdag is ook donderdag er een populaire uitgaansavond. Dat is de avond waarop alle studenten alvast hun week feestelijk ‘afsluiten’. Ook zo in Hasselt. Al jaren maakt de discotheek Versuz daar deel vanuit met de Versuz THURSDAYS. Een bijzonder geliefd partyconcept onder de studenten, met gratis inkom en verlaagde drankenprijzen. Tot nu … na 20 jaar trekt de club immers de stekker uit het concept. Niet om de studenten in de kou te laten, maar wel om een gloednieuwe donderdagavond themaparty uit de grond te stampen; POPULAR, 100% Dansbar.

De eerste editie van het nieuwe concept vond plaats op donderdag 11 januari en sloeg meteen aan. Aan de gratis inkom en drank aan democratische prijzen werd niet geraakt, maar de clubbeleving werd helemaal herdacht. Versuz investeert nu nog meer in de beleving en in de interactie met de bezoekers. Zo is er elke week wel een ander thema en incentive. Van een ‘all you can eat’ snoepstand, een beerpong stand, over een shotjes bar, tot een photobooth waar de gekste foto’s uitkomen. Dat alles opgefleurd met dansers, confetti en vuurwerk. Ook muzikaal kan en mag zowat alles; van house en techno tot de hits van de laatste top 40, inclusief alle populaire Nederlandstalige artiesten van vandaag. Daarvoor zorgen dj’s als DJ Voltage (Q-Music), Thierry von der Wart en surprise guests, als de bij de jongeren erg populaire Michael Amani. Vanaf nu lijkt het elke donderdagnacht wel een beetje oudejaarsnacht!

Thijs Berben, manager van Versuz: “Met POPULAR 100% Dansbar, willen we de populaire uitgangsnacht op donderdag heruitvinden. We gaan hier niet voor de klassieke ‘clubbeleving’, maar willen een ‘high-energy’ en extra feestelijk sfeer neerzetten. Wil je meebrullen met de laatste Nederlandstalige hits? Dat kan en mag. We houden alles zeer laagdrempelig met gratis entree en democratische prijzen voor de drankjes. Er is ook geen specifieke dresscode. We zijn ervan overtuigd dat we met POPULAR niet alleen een erg leuke maar vooral ook erg veilige omgeving zijn voor de studenten die op donderdagnacht een stapje in de wereld willen zetten.”

Praktisch
POPULAR, 100% Dansbar – elke donderdag vanaf 22u tot 5u.

Gratis entree, democratische drankprijzen (€2 voor een pintje), no dresscode.

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over