Deze week worden op dinsdag 27 september en woensdag 28 september de volgende wedstrijden in de groepsfase van de Champions League gespeeld. Morgen, op dinsdag 27 september, trekt Club Brugge naar het Telia Parken in Kopenhagen voor de wedstrijd tegen Kopenhagen. Barcelona staat op woensdag 28 september tegenover Borussia Mönchengladbach in het Borussia-Park in Mönchengladbach.

KOPENHAGEN - CLUB BRUGGE OP DINSDAG 27 SEPTEMBER OM 20.15

Alle ogen zijn gericht op Club Brugge. Op de openingsspeeldag leed Club een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen het Engelse Leicester City. De match tegen Kopenhagen is meteen cruciaal voor Blauw-Zwart, want de Deense landskampioen speelde verrassend 1-1 gelijk tegen FC Porto. Bij de vorige confrontatie won Club Brugge in Kopenhagen met maar liefst 0-4, een scenario waar Club nu alleen maar van droomt.

Peter Morren en Tom Soetaers verzorgen het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx ontvangt Clubmonumenten Jan Ceulemans, Vital Borkelmans en vaste analist Jan Boskamp in de studio. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van alle andere wedstrijden van die speeldag.

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH - BARCELONA OP WOENSDAG 28 SEPTEMBER OM 20.15

Borussia Mönchengladbach ontmoet Barcelona op de tweede matchdag in de Champions League. Na hun 4-0 verlies tegen Manchester City wordt het voor de Duitsers een moeilijke opdracht tegen Barcelona. De Catalanen wonnen met 7-0 tegen Celtic op de eerste matchdag in de groepsfase. Het is uitkijken of Thorgan Hazard bij de Duitsers een basisplaats krijgt in de droomaffiche tegen Barcelona.

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde. Marc Degryse en Jan Boskamp zijn de analisten bij Tom Coninx in de studio. Q2 brengt ook samenvattingen van alle andere wedstrijden van die speeldag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over