Het was de 28 jarige Piscilla Wats uit Nijlen die zondagmiddag tot haar grote verrassing als 1.000.000 ste bezoeker van een Clouseauconcert in het Antwerps Sportpaleis werd onthaald door Koen en Kris Wauters. Ze wandelde, in gezelschap van haar man Jan Delien, omstreeks 13.45u nietsvermoedend de inkomhall van het Sportpaleis binnen en stond luttele ogenblikken later, omringd door een meute journalisten, fotografen en cameralui op één van de grote concertpodia champagne te drinken met de Clouseaubroers. Priscilla en echtgenoot werden nog backstage rondgeleid en ontvingen, naast een pakket met diverse Clouseaugadgets, ook nog een waardebon voor de live-CD van het concert dat ze bijwoonden, een mooie tuil bloemen en een fles bubbels om thuis de dag in stijl af te sluiten.

Priscilla is trouwens eer zeer trouwe Clouseau-fan. Ze is dan ook elk jaar present in het Antwerpse Sportpaleis wanneer Koen en Kris Wouters er hun afspraak met de muziekgeschiedenis hebben. Vandaag was er trouwens nog een speciale gast aanwezig in het Sportpaleis. Niemand minder dan Zita Wouters de dochter van Koen kwam voor het eerst kijken naar Clouseau in’t dubbel!

De Clouseau - in 't dubbel concertreeks mocht tot en met zaterdagavond 122.418 bezoekers ontvangen. In totaal, over alle Clouseauconcerten sinds de start in 2000 in het Sportpaleis heen, maakte dat een totaal van 994.367 bezoekers. De 5.633ste persoon die zondagmiddag de inkomhall binnenwandelde werd bijgevolg in de bloemen gezet, en dat werd Piscilla. Na het laatste concert van 29 december zullen maximum 211.416 enthousiaste muziekliefhebbers Clouseau - in 't dubbel hebben meegemaakt. Met de 12 concerten van dit jaar klokt de teller af op een totaal van 70 live-optredens in het Sportpaleis sinds de start. Voor de concertreeks van volgend jaar werden inmiddels al meer dan 21.000 tickets gereserveerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: