2016 wordt andermaal een zeer druk concertjaar voor Koen en Kris Wauters van Clouseau. Op dit moment puzzelen de heren een nieuw album in elkaar en dan weet je hoe laat het is: een tour door Vlaanderen komt eraan! Daarmee doen ze op 26 maart Stadsschouwburg Antwerpen, op 9 april Capitole Gent en op 16 april Ethias Theater Hasselt aan.

Na een eerste single eind september 2015 en een tweede single rond nieuwjaar, brengen Koen en Kris in het voorjaar van 2016 een nieuw album uit. Aansluitend zal Clouseau ook de Vlaamse podia onveilig maken met zijn grote Clouseau-Tour 2016.

Koen en Kris verzekeren - samen met hun vaste band, die wordt aangevuld met een vierkoppige blazerssectie - alle concertbezoekers van hun sokken te zullen blazen! Een aantal songs uit het nieuwe album staan vanzelfsprekend op het programma. “Dit wordt een plaat die àbsoluut live gespeeld moet worden”, zeggen de broers. “Met veel uptempo songs!” Dus dat belooft! Natuurlijk zullen ze ook een hele hoop hits uit hun schitterende (inmiddels 30-jarige) carrière vertolken. Kortom, ook deze tournee wordt opnieuw een gebeuren om niet te missen!

Al sinds mensenheugenis is Clouseau live in Vlaanderen met niets te vergelijken. De kwaliteit van hun shows is altijd absolute top qua geluid én licht, en Koen Wauters is nog altijd de gedroomde frontman die het publiek op sleeptouw neemt. En dat publiek blijft Clouseau al al die jaren trouw, omdat ze méér dan tevreden huiswaarts keren! In Antwerpen, Gent en Hasselt wordt het niet anders.

Clouseau – Tour 2016, op zaterdag 26 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, zaterdag 9 april in Capitole Gent en zaterdag 15 april in Ethias Theater Hasselt. Kaarten van 23 tot 43 euro. Voor Gent en Antwerpen via Sherpa 070/69.11.11 (max. 0,30 euro/min.), www.sherpa.be en www.capitolegent.be of www.stadsschouwburgantwerpen.be, voor Hasselt via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.ethias-theater.be.

Alle speeldata:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over