Voor de zevende megaconcertreeks van Clouseau in het Antwerps Sportpaleis wordt, wat de kleding van de artiesten betreft, een beroep gedaan op een Antwerpse modefiguur zonder weerga en een modebedrijf met hoofdzetel in het Antwerpse. Koen en Kris Wauters worden voor de inmiddels 12 concerten in de concerttempel gekleed door Scapa Sports onder de artistieke leiding van Walter Van Beirendonck. Ook de muzikanten van de twee begeleidingsbands krijgen een outfit van het gekende modemerk.

De Clouseau concertreeksen onder het groene dak van het Antwerps Sportpaleis blinken elk jaar uit door de grote aandacht die wordt besteed aan de aankleding van de shows. Podia, licht, technische uitwerking en uiteraard ook klank zijn telkens van een dermate hoog niveau dat publiek en vakcollegae uit binnen- en buitenland iedere keer weer uitkijken naar wat de broers en producent PSE-Belgium nu weer tevoorschijn toveren.

Voor de reeks CLOUSEAU – IN ’T DUBBEL, die tussen 1 en 29 december het Sportpaleis vult, wordt dit gegeven ook doorgetrokken naar de kleding van Koen en Kris en hun muzikanten. De styling van de broers voor deze Sportpaleis-concerten wordt behartigd door Walter Van Beirendonck binnen het kader van zijn artistiek directeurschap van het modehuis Scapa Sports. Beide broers hebben een outfit tot hun beschikking voor het gedeelte voor en één voor het gedeelte na de pauze (in’t dubbel – dus).

Voor de zowat 50 muzikanten die het podium van Clouseau – in’t Dubbel zulllen bevolken, werd bovendien beroep gedaan op de wintercollectie 2007 – 2008 van Scapa Sports, die ook werd gecreëerd onder de artistieke directie van Antwerps modeboegbeeld Walter Van Beirendonck.

Walter Van Beirendonck (°04/02/57) – één van de “Antwerpse zes” - is niet aan zijn proefstuk toe in de pop- en muziekwereld. In 1997 ontwierp hij de kostuums voor de “Popmart” tournee van U2. Daarnaast ontwierp hij veelvuldig outfits voor theater, film en ballet. Scapa Sports heeft, sinds haar lancering in 1999 vanuit de schoot van Scapa, de aankleding verzorgd van tal van belangrijke sportteams.

Inmiddels werd een twaalfde show voor de concertreeks CLOUSEAU – IN ’T DUBBEL aangekondigd. Koen en Kris Wauters zullen zich ook op vrijdag 29 december dubbel inzetten om een ongelooflijk concert te brengen. Meer dan 200.000 fans zullen deze reeks na afloop meegemaakt hebben. Snel reserveren is alweer de boodschap, want de shows in de kerstvakantie lopen als een trein!

Clouseau - in ‘t dubbel. Dit jaar dubbel genieten in het Antwerps Sportpaleis. Op 1, 2, 5, 7, 8, 12, 16, 22, 23, 26 en (NIEUW) 29 december om 20.30 uur; op 17 december om 15.00 uur. Gespreid over alle shows zijn her en der nog kaarten verkrijgbaar. Tickets kosten 18, 21, 26, 31 en 36 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) en kunnen worden besteld via TELE TICKET SERVICE 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com, www.sportpaleis.be en www.clouseau.be. Een instant live-cd van elke show is op de avond zelf verkrijgbaar in de zaal à € 23 en kan online worden gereserveerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: