Clouseau - Capitole Gent

Extra concert wegens groot succes

Clouseau neemt na drie jaar stilte weer een hoge vlucht. Ook in Capitole Gent, waar het concert van vrijdag 13 juni in twee weken tijd nagenoeg volledig uitverkocht raakte. Om de grote vraag naar kaarten verder te kunnen beantwoorden, voegen Koen en Kris Wauters een optreden toe op donderdag 12 juni.

De verkoopcijfers van de optredens overal in Vlaanderen liegen er niet om: de fans keken gretig uit naar de terugkeer van Clouseau. Drie jaar geleden werden Koen en Kris Wauters uitgezwaaid in het Sportpaleis, waar ze elf jaar na elkaar vele avonden lang het beste van zichzelf hadden gegeven. Koen en Kris beloofden om terug te komen wanneer de tijd daar rijp voor zou zijn. Het geduldig wachten van de fans werd beloond: op 1 oktober verscheen de nieuwe single ‘Vliegtuig’, het nieuwe album ‘Clouseau’ volgde op 22 november en kwam meteen op 1 binnen in de Ultratop-albumlijst.

Ook voor de tournee waarmee Koen en Kris vanaf 1 april de Vlaamse theaterzalen aandoen liep het storm. Concerten waren amper aangekondigd of het bordje ‘uitverkocht’ werd al voorgehangen. Zo ook in Capitole Gent, waar de zitjes in twee weken tijd werden gevuld. Verwacht wordt dat ook de kaarten voor het extra concert op donderdag 12 juni heel snel de deur uit zullen gaan. Meteen reserveren is dan ook de boodschap!

Kaarten voor Clouseau in Capitole Gent kosten 30 en 40 euro, exclusief servicekosten, en zijn verkrijgbaar via www.sherpa.be en 0900/69.500 (€ 0,50/min.).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Clouseau
Datum: 
Donderdag 12 juli 2014, 20.00 uur
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over