Clouseau kondigde vorige vrijdag zijn Tour 2016 aan. Nu al zetten Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater een extra datum op de kalender om iedereen de kans te geven erbij te zijn. Koen en Kris Wauters zullen ook op 25 maart in Antwerpen, op 8 april in Gent en op 15 april in Hasselt concerteren.

Voor de broers Wauters wordt 2016 een nog drukker concertjaar dan verwacht, want het loopt storm voor de nieuwe Clouseau Tour. Koen en Kris brengen eind september een nieuwe single uit. Een tweede mag rond nieuwjaar worden verwacht. De singles zijn de voorboden van een nieuw album dat in het voorjaar van 2016 verschijnt en meteen door de grote Clouseau-Tour 2016 zal worden gevolgd.

Niet alleen Koen en Kris, hun vaste band en de vierkoppige blazerssectie die hen op de tournee vergezelt, maar ook alle Clouseaufans hebben er overduidelijk enorm veel zin in. De kaartverkoop voor de concerten in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt ging als een sneltrein. De drie theaterzalen voegen elk een concertdatum toe om de fans die op zoek zijn naar kaarten niet langer teleur te moeten stellen.

Clouseau – Tour 2016, op vrijdag 25 (extra!) en zaterdag 26 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, vrijdag 8 (extra!) en zaterdag 9 april in Capitole Gent en vrijdag 15 (extra!) en zaterdag 16 april in Ethias Theater Hasselt. Kaarten van 23 tot 43 euro. Voor Gent en Antwerpen via Sherpa 070/69.11.11 (max. 0,30 euro/min.), www.capitolegent.be, www.stadsschouwburgantwerpen.be en www.sherpa.be, voor Hasselt via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), www.ethias-theater.be. en www.teleticketservice.com. De kaartverkoop voor de extra shows start woensdag 2 september om 10 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over