Clouseau staat te popelen om opnieuw live te gaan spelen én ook het publiek heeft duidelijk "Zin Om Te Bewegen". Door de enorme vraag naar tickets kondigen Koen en Kris nog enkele extra indoorshows aan. Na de zalentour (vanaf februari 2016) zal Clouseau ook komende zomer te zien zijn op enkele zomerfestivals.

2016 wordt andermaal een zeer druk concertjaar voor Koen en Kris Wauters van Clouseau! Op dit moment leggen de heren de laatste hand aan hun nieuwe album en dan weet je hoe laat het is : een tour door Vlaanderen komt eraan! Na de succesvolle single "Zin Om Te Bewegen" komt het nieuwe album (met 2de single) er eind februari 2016 aan.

Clouseau zal dan meteen ook de Vlaamse podia onveilig maken met hun "Clouseau-Tour 2016"! Wie nog tickets wenst, zal vlug moeten zijn want van de reeds aangekondigde shows zijn al meer dan 75% van de beschikbare tickets verkocht. Volgende extra shows worden toegevoegd aan de concertlijst: Alsemberg (27/02), Weerde (05/05); Antwerpen (07/05), Hasselt (04/06) en Heuvelland (17/06).

De concertagenda voor "Clouseau-Tour 2016" ziet er dus voorlopig als volgt uit:

Ook in de zomer van 2016 zal Clouseau live aan het werk te zien zijn. Deze festivaldata zullen later bekend gemaakt worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over