Laat Koen en Kris optreden bij je thuis óf in het Sportpaleis!

Vorig jaar kwam het dertiende Nederlandstalige album ‘Tweesprong’ van Clouseau uit. Dat leverde al enkele fantastische tracks op zoals 'Wereld Die Nooit Vergaat', 'Tweesprong' en 'Tijdmachine'. Voor ‘Tweesprong’ en ‘Wereld Die Nooit Vergaat’ bracht Clouseau in maart een revolutionaire videoclip uit met AR-technologie.

Voor hun nieuwe single ‘California’ lanceert Clouseau opnieuw een interactieve videoclip in de Tweesprong-app. Maar deze keer kan je niet alleen kiezen om Koen en Kris bij je thuis te laten optreden, je kan ze ook aan het werk zien in het Sportpaleis!

California’ is de enige single op het album waar Koen en Kris in derde vorm spreken. Ze vertellen het verhaal van Emma; een meisje van 17 die droomt over een sterrenleven in California, maar brengt die ambitieuze droom haar ook ten val?

Koen en Kris over ‘California’: “We zijn heel trots op onze nieuwe single ‘California’ die je nu ook kan terugvinden in de Tweesprong-app. We hebben bewust gekozen voor het Sportpaleis als decor, omdat we live spelen zo enorm missen. Zo hopen we – samen met heel de muzieksector – zo snel mogelijk opnieuw voor een live publiek te staan.”

Over 'Volumetric Video'
De Tweesprong-app is een samenwerking tussen Clouseau, Warner Music Benelux en het Eindhovense bedrijf '4DR studios'. Volumetric video is een nieuwe video-techniek waarmee artiesten fotorealistisch gedigitaliseerd worden in een driedimensionale video. Er zijn nog maar slechts een handvol volumetric video studios in de wereld en de volumetric capture studio van 4DR studios is één van de eerste in Europa. De 'AR'-experiences binnen de Tweesprong-app zijn hiermee uniek in hun soort en geven een inkijk in de toekomst van muziekvideo’s.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over