Er zijn zo van die dagen dat een mens voor moeilijke beslissingen staat. Smeer ik heden choco op mijn boterham of toch maar weer speculaaspasta? Meld ik mij ziek of neem ik een dagje vakantie? En hijs ik mij weer in die veel te nauw spannende boxershort of laat ik mijn glockenspiel lustig bengelen?

Laten we het, om redenen die er verder niet toe doen, even niet over dat laatste hebben, maar over festivals en hoe ze passend af te sluiten. Lieden die het wereldje van nabij volgen, trekken hun gezicht weleens in een zure plooi als het popgenre ten berde wordt gebracht. Maar dat je ook zonder zware beats of killerriffs een weide professioneel naar de filistijnen kunt helpen, bewijzen deze jongens al 30 jaar: CLOUSEAU!

Op vrijdag 5 augustus sturen de broertjes Wauters u dansend de nacht in. Wie erbij wil zijn, kan vanaf nu tickets bestellen. Wat dat moet kosten? Geen geld, al zeggen we het zelf. Bent u van plan een dagje de esbattementen bij te wonen, dan moet u 20 flappers op tafel gooien. Hangt u liever het hele weekend het kieken uit, dan kunt u zich voor 30 euro verzekeren van een plaatsje op onze weide.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock
Datum: 
5 & 6 augustus 2016
Locatie: 
Evergem
Meer over