Clouseau zal niet twee maar drie keer concerteren in het Sportpaleis! Vier jaar na hun Laatste Ronde keren Koen en Kris Wauters terug naar Belgiës grootste evenemententempel, die ze elf jaar lang gedurende vele avonden vulden. Na de snelle uitverkoop van de concerten op vrijdag 12 en zaterdag 13 december is een derde optreden toegevoegd, op vrijdag 2 januari.

De meer dan 34.000 plaatsen voor de twee Sportpaleisconcerten van Clouseau in het midden van december raakten heel snel verkocht. Na elf succesvolle concertreeksen in het Sportpaleis zaten de vele fans meer dan duidelijk vol spanning te wachten op de terugkeer van Vlaanderens populairste muzikale broers naar de grootste concertzaal van het land.

Voor het derde concert wordt uitgeweken naar de kerstvakantie. “Ondanks de snelle uitverkoop heeft het wat geduurd vooraleer een extra datum kon worden gevonden”, zegt Koen Wauters. “De beschikbaarheid van het Sportpaleis heeft ons parten gespeeld en we moesten ook rekening houden met de nodige tijd voor het repeteren en roderen van de show. Uiteindelijk zijn we bij 2 januari terechtgekomen. Wat betekent dat het nieuwe jaar meteen extra feestelijk ingezet kan worden!”

De kaartverkoop voor de extra show start woensdag 26 maart om 10.00 uur.

Clouseau, in het Sportpaleis op vrijdag 12 en zaterdag 13 december en op vrijdag 2 januari, telkens om 20.30 uur. Kaarten voor het extra concert op 2 januari zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 26 maart om 10.00 uur en kosten 20, 26, 31, 38 en 45 euro (exclusief service- en portokosten en combiticket De Lijn). Reserveren via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Clouseau
Datum: 
2 januari 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over